skip to Main Content

Kom til pølsekursus i januar 2021. (Covid-19 aflyst) Lørdag den 16. januar handler kurset om grillpølser. Søndag den 17. januar om spegepølser. Kurserne er uafhængige af hinanden og der skal både tilmeldes og betales for hver enkelt.

Lørdag den 16.januar 2021 kl 9-15.

Kurset hvor alle kan være med!

GRILLPØLSER på den nemme måde. Kom og vær med til at lave fantastiske grillpølser. Du lærer at lave dem på en simpel måde, uden alverdens udstyr. Vi fokuserer på friske råvarer og kød fra frilandsgrise af høj kvalitet. Med dette kursus kan du gå foråret og sommeren i møde med kvalitetspølser i verdensklasse. Du kan efterfølgende overføre metoden til dit eget lamme- og fårekød.

Kurset foregår i Olsens Røgeri, Victoriagade 40-44, 5000 Odense C.

Prisen for kurset er inkl. formiddagskaffe, frokost og ca. 3 kg. hjemmelavede grillpølser. Der vil max være 9 deltagere på holdet (og det aflyses ved færre end 5 deltagere).

Pris pr deltager er 895 kr. som indbetales til Fynske Fåreavlere

Søndag den 17. januar 2021 kl. 9-15.

Kurset hvor alle kan være med!

SPEGEPØLSER på den nemme måde! Kom og vær med til at lave fantastiske spegepølser. Du lærer at lave dem på en simpel måde, uden alverdens udstyr. Vi fokuserer på friske råvarer og kød fra enten frilandsgrise eller fra dit eget lam eller får. Hvis du medbringer eget kød foregår efter aftale med underviseren Brian på tlf. 42 24 78 11

Kurset foregår i Olsens Røgeri, Victoriagade 40-44, 5000 Odense C.

Prisen for kurset, som inkluderer formiddagskaffe, frokost og ca. 3 kg. hjemmelavede spegepølser med forskellige smagsvariationer er 895 kr. (Max 9 deltagere, minimum 5)

Tilmelding til begge kurser foregår til Marianne Skovmose marianne.skovmose@gmail.com

Betaling senest 2. januar (nærmere info, med plan for dagen).

Back To Top