skip to Main Content

Det Fynske Dyrskue 2021 – Så ruller vi for alvor (COVID-19 aflyst)

Kære alle – gode venner af Det Fynske Dyrskue

Jeg er sikker på, at rigtig mange af jer har glædet jer helt vildt til, at læse disse ord: Vi tror på, at der kommer dyrskue til sommer. Der er efterhånden forår i luften, og det er derfor også for alvor tid til at tale og snakken om Det Fynske Dyrskue. Vi tror og håber på, at vi stadigvæk skal samles til sommer.

Derfor begynder vores arbejde også for alvor nu. Vi begynder i de kommende uger, og åbne op for arbejdet med de forskellige dyreudstiller. Vi har derfor lagt en plan for, hvad der sker i de kommende uger og måneder, så vi er klar til at holde et dyrskue til sommer. Mange af jer har jeg haft en god dialog med løbende, men skylder jer et svar på, hvad vi gør nu her. Derfor denne mail. For ja, vi skal være klar til sommerens dyrskue.

Hvis I besøger vores hjemmeside, så vil I se, at vi allerede er rigtig langt. Billetter er sat til salg, store dele af pladsen er udsolgt – vi har lagt en linje i forhold til program for weekenden, kommunikation og markedsføring. I den kommende uge sætter vi bannere op på pladsen, så alle kan se, at der snart er dyrskue på vej. Plakaterne er også bestilt, og klar til at komme op over hele Fyn.

Første del igangsættes nu her i de næste uger:

  • Erhverv + Fødevare udstillingen gøres klar
  • Hesteudstilling – så vi er klar til at modtage tilmeldinger fra uge 14 efter påske.
  • Tilmeldingssystemet for alle dyr + børnedyrskuet.
  • Endelige program + aktiviteter for weekenden

Del 2: Vil starte op efter påske – fra uge 15:

  • Vi åbner op for tilmelding til kvæg + får
  • Børnedyrskue sættes i gang
  • Praktiske bestilling af telte, toiletter, skilte m.v.

Den sidste del består af en række andre ting: Åbning, selve pladsen, beredskab osv.

Det er på ingen måde en optimale optakt til et dyrskue. Det er vi alle helt enige om, men jeg er helt sikker på, at det hele nok skal lykkes med fælles hjælp. Derfor må I endelig vende tilbage, hvis der er nogle ting, som I er i tvivl om. Jeg skal nok tage kontakt til alle, som vi plejer, men I må meget gerne gå i gang med at tænke på dyrskue til sommer 😊

Jeg glæder mig helt vildt – og det skal nok blive godt!

Med venlig hilsen

Sara Ekknud Windell

Dyrskuechef

Tlf.: 4032 0069

Mail: se@fynsklandbrug.dk

www.detfynskedyrskue.dk

Back To Top