skip to Main Content

Fynske Fåreavlere er en forening for alle fåre- og gedeavlere samt alle, der interesserer sig for de spændende projekter fra dyrerne såsom fødevarer, uld og skind.

Foreningens formål er at skabe vækst og interesse for fåreavlen på Fyn og Øer og med vægt på kvalitet, dyrevelfærd og samarbejde.

Foreningens aktiviteter omfatter blandt andet afholdelse af kurser, udgivelse af medlemsblad, besætningsbesøg, udflugter, Fårets Dag med åben stald for alle hos fåreavlere påskelørdag samt Markedsdag på Lumby Mølle i august.

Fynske Fåreavlere er en selvstændig forening bestående af ca. 200 medlemmer og drives udelukkende via frivillig arbejdskraft. Hovedparten af medlemmer har får eller geder på hobbybasis og/eller til naturpleje og mange producerer spændende produkter fra dyrene.

Foreningens blad “Fynske Fåreavlere” udkommer 4 gange årligt. Her er der artikler om det at holde får og geder, gode råd om fodring, læmning m.v. samt informationer om foreningens kommende arrangementer, kurser, besætningsbesøg og fåredag. Her kan du også annoncere gratis “medlem til medlem”.

Annoncering i bladet “Fynske Fåreavlere” inkluderer også annoncering på denne hjemmeside med links til annoncørens egen hjemmeside.

For priser og nærmere informationer kontakt venligst foreningen.

Som medlem kan du gratis få indrykket rubrikannoncer under “Køb/Salg”.

Back To Top