skip to Main Content

 

Annoncer i forbindelse med køb og salg sendes til annonce@fynskefaareavlere.dk, du skal være medlem af foreningen for at kunne annoncere gratis. Husk at sende medlemsnr. ,telefonnr. og gerne et billede.

Annoncer slettes automatisk efter 2 måneder på hjemmesiden.

 

 

VHD-3 My Weigh med 10% rabat

 

Anmeldelse af Digital Vægt MyWeigh VHD 3 

Jeg (Anette Kvols) har brugt MyWeigh VHD 3 digital vægten i en periode nu, og jeg må sige, at den har gjort en mærkbar forskel i min hverdag som fåre- og gedeavler. VHD 3 vægten kan foldes sammen og bæres som en kuffert og dermed er det nemt at transportere vægten rundt på gården eller til forskellige lokaliteter, så jeg kan veje mine voksne dyr og lam/kid præcist og pålideligt, uanset hvor de befinder sig. Med den nye vægt er det muligt for mig både at veje små lam, voksne væddere og store mohairbukke med horn. Lige efter læmning bruger jeg en kuffertvægt, derefter bruger jeg den nye VHD 3 digitalvægt. Tidligere brugte jeg en gammel grisevægt, men den var tung for mig at flytte på og mine geder med horn og langbenede får kunne ikke komme ind i grisevægten. Jeg vejer mine lam ofte både for at finde de individer, der udvikler sig optimalt og for at finde de lam, hvor vægten står stille eller som taber sig, de lam tjekker jeg for orm og jeg tjekker moderfårets yver, om alt er okay. At kende et dyrs korrekte vægt er også afgørende i forbindelse med medicindosering, da doseringen ofte er baseret på dyrets vægt.

VHD 3 vægten er i stand til at veje op til 300 kg med intervaller på 100 gram. Udfoldet er vejepladen 92 gange 56 cm og knap 5 cm høj. Den bliver leveret med en gummimåtte, så dyrene står fast på vejepladen. Vægten skal stå på et plant underlag for at virke optimalt: fliser, en plade, eller fast jord. Vægten dur ikke i regnvejr, på blødt eller ujævnt underlag og egner sig bedst til tamme dyr, som kan trækkes i snor, ellers skal man sætte grinder op omkring vægten. Jeg har givet omkring 2000 kr. for vægten og synes absolut, at det er en fremragende investering for mig:

  • den er transportabel
  • relativ billig
  • pålidelig
  • nem at sætte op
  • let at aflæse
  • den er anvendelig både til mine små lam/kid, de voksne får og bukkene med store horn

Vi har i Fynske Fåreavlere forhandlet os frem til en rabat på 10% på industrivægten VHD-3 fra My Weigh. Det er som udgangspunkt ikke en vægt til dyr, men Anette Kvols fra vores bestyrelse anvender den med succes.
Vi køber gennem vaegteksperten.dk og kan købe vægten til kr. 2.070,- inkl. moms.
For at de ikke får problemer med levering vil de gerne modtage ordrerne løbende så det foregår således, at I bestiller via mail ved at skrive jeres navn og adresse.
Herefter videresender jeg jeres ordre. Send på marianne.skovmose@gmail.com

Tilbuddet gælder frem til 1. maj 2024.

_____________________________________________________________________________________________

 

 

Back To Top